Selamat Hari Lahir Wahai Sahabatku….

Hari ini 11/11/2010….. genaplah umurnya 20 tahun… malam nie die marah kat aku… sebab xwish pun befday die… haha.. sebenarnye saje je… nak balas balik yang aku punye befday ari tu.. punyalah aku tunggu.. last2 ade la jugak… aku buat2 lupe yg aku kate aku x ingt.. haha.. padahal kecewa gak 10sen dgn die… kui3x… Ape2 pun nak wish… selamat menyambut hari lahir yang ke 20.. tua dah erk…. semoga mendapat keberkatan umur dan rezaki…. Pasal hadiah tuggu ye.. Nnt2 akan menyusul.. sbb tgh bzy exam nie….. mesti korang tertanye-tanye sape budak yg aku wish nie… xpela, biarkan rahsia… tuan die tau la.. hahaha..

Selamat menyabut ulang tahun kelahiran yang ke 20… Miss Yuyuk…

Lagu dari adik cute, Upin dan Ipin… (^_^)

Lagu khas buat teman, sahabat, kawan…. Selamat hari lahir…

Wassalam…. My lovely Friend…

One thought on “Selamat Hari Lahir Wahai Sahabatku….

  1. huhuhuiiittt…
    thanks ya!!!
    syg kamu…..hee v(^-*)v

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s